Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
img
img
img
img

MBS Roll

Proizvodnja i prodaja termo rolni proizvođačima fiskalnih uređaja u Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine.

Proizvodi

Adding rolne, termo rolne za fiskalne kase, faks rolne, rolne za bankomate, digitrone, parking satove,...

Usluge

Flexo štampa do četiri boje

Tehnologija

Automatske mašine za konfekcioniranje papira, mašina za flexo štampu do 4 boje.

O nama

El. pošta Štampa PDF

Firma MBS-ROLL osniva se krajem 2007. godine i bavi se konfekcioniranjem papira i to prevashodno proizvodnjom i prodajom adding rolni, termo rolni za fiskalne kase,  faks rolni za štampače, rolni za bankomate, digitrone,parking satove,rolne za bankomate i sl.

 

Potražnja za termo rolnama je u konstantnom porastu i mi želimo da zauzmemo jednu od značajnijih pozicija na tržištu Bosne i Hercegovine, te smo nabavili savremenu opremu, velike produktivnosti i kapaciteta. Instalacija opreme, obuka kadra i probna proizvodnja završeni su početkom marta 2008. godine, a već 2010 nabavljamo drugu automatsku mašinu kao i mašinu za flexo štampu s kojima udvostručavamo kapacitete.

Kvalitetna oprema i papir omogućavaju davanje garancije od 5 godina na otisak štampe što su naši kupci prepoznali i ubrzo postajemo dobavljači termo rolni proizvođačima fiskalnih uređaja kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji Bosne I Hercegovine.

Kvalitet naših termo, ading i fax rolni omogućava kvalitetan rad Vaših uređaja!

Uskoro u ponudibadge

badge

uskoro01

S ciljem povećanja proizvodnog programa MBS-ROLL će uskoro biti u mogućnosti da Vam ponudi sve vrste termo etiketa sa štampom i bez štampe.